Prikazovanje 1–12 od 110 rezultatov

Cennamo Lososovo olje 500ml

15.00 
Cennamo Puro Olio di Salmone - Lososovo olje 100% hladno stiskano 500ml Prehransko dopolnilo za suho in mokro prehrano psov in mačk. Recept, bogat z omega 3 maščobnimi kislinami, vitamini A, D, E, K, bistvenimi za imunski sistem. Krepi imunski sistem, poveča energijsko vrednost dnevnega obroka. Zaradi tega je hrana veliko bolj okusna in ješča. Za zdravo in sijočo dlako. Posebej primerno za pasje mladiče.

Cennamo Prestige Adult Mini PIŠČANEC, za odrasle pse

12.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Mini Chicken Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s piščančjim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Medium PIŠČANEC, za odrasle pse

12.90 39.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Medium Chicken Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s piščančjim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Medium SVINJINA, za odrasle pse

12.90 49.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Medium Pork  Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s svinjino kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Mini SVINJINA, za odrasle pse

12.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Mini Pork  Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s svinjino kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult JELEN, za odrasle pse

12.90 54.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Venison Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana z mesom jelena kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult BIVOL, za odrasle pse

12.90 54.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Buffalo Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana z bivoljim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult KONJ, za odrasle pse

12.90 49.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Horse Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana s konjskim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

AK-9 ležalnik za pse

78.79 109.99 
AK-9 RAISED DOG BED - LEŽALNIK ZA PSA - Dvignjena postelja za hišne ljubljenčke Prednosti ležalnika za pse: – Odlično za navajanje na sobno čistočo. – regulacija temperature – hitro sušeča mreža – nadomestljiva prevleka – stabilno ogrodje – za doma in za na pot: v dnevni, na vrtu, za kampiranje, na plaži,... Na voljo v 5 velikostih: XS / S / M / L / XL

Kong Cleaning Brush – krtačka za čiščenje igračk Kong

8.40 
KONG Cleaning Brush - krtačka za čiščenje igračk Kong KONG krtača omogoča hitro in enostavno čiščenje igrač KONG vseh vrst: Classic, Extreme, Goodie Bone, Ribbon,.. velikosti S-XXL.  

Max & Molly Margerite Multi-Function Lead

25.90 30.90 
Max & Molly MARGERITE Multi-function Lead - večnamenski povodec
  • 1 povodec, 7 priročnih funkcij
  • Vaš pes je enkraten! Pokažite to vsem z našimi edinstvenimi dizajni.
  • Tako udoben za držanje zaradi oblazinjenja

Max & Molly Margerite H-Harness

25.50 38.80 
Max & Molly MARGERITE H-Harness - oprsnica
  • Udobnost, katere bo vaš pes vesel
  • Dve možnosti pripenjanja na obročka D na hrbtni strani
  • Brezstopenjska nastavljivost!