Prikazovanje 1–12 od 18 rezultatov

Fish4Dogs Superior Weight Control/Senior Large (večji briketi)

14.30 80.85 
SUPERIOR WEIGHT CONTROL- LOSOS IN KROMPIR – za odrasle, večji briketi -ZA PSE S PREKOMERNO TEŽO IN STAREJŠE PSE -Popolna dehidrirana hrana za pse vseh velikosti in pasem- LOSOS,KROMPIR IN GRAH -Ribe so zaradi svoje lahko prebavljivosti idealne za vsakodnevno prehrano psov, zlasti za tiste z občutljivimi želodci in prebavnimi težavami. Ta hrana je namenjena debelim psom, ki potrebujejo zdravo in postopno hujšanje. Vsebuje nižjo raven beljakovin (22%) in manjšo vsebnost maščob (7%). Ravno zaradi nižje ravni beljakovin, ki zmanjšujejo obremenitev ledvic, in zaradi visoke prebavljivosti rib je primeren tudi za starejše pse s počasnejšim prebavnim sistemom. Zmanjšana je bila tudi kalorična vrednost zaradi nižje ravni aktivnosti debelih in starejših psov. Brez umetnih dodatkov, konzervansov ali zrn. Ne vsebuje perutninskega mesa ali kakršnega koli mesa, razen ribjega. Je naravni vir omega-3 maščobnih kislin. SUPERIOR WEIGHT CONTROL- LOSOS IN KROMPIR -narejen je iz najkakovostnejših živil. Dodane morske alge so naravni predbiotik, vir mineralov in vlaknin, ki prispevajo k zdravi prebavi. Dodane novozelandske zelene školjke so naravni vir hondroitina, ki pomaga zdravju sklepov.

Fish4Dogs Superior Adult Large (večji briketi)

13.12 81.78 
SUPERIOR ADULT COMPLETE – LOSOS in KROMPIR – Large Kibble -Popolna dehidrirana hrana za pse -Losos je zaradi lahko prebavljivih beljakovin idealen za vsakodnevno prehrano psov, zlasti za tiste z občutljivimi želodci in prebavnimi težavami. -Morske ribe so naravni vir maščobnih kislin Omega-3, idealne za kožo, dlake in sklepe psov. SUPERIOR ADULT COMPLETE – LOSOS, KROMPIR in GRAH- narejen je iz najkakovostnejših živil. Ta popolna hrana je obogatena z novozelandskimi zelenimi školjkami, naravnim virom glukozamina in hondroitina, odličnimi pomočniki za ohranjanje zdravja sklepov. Dodane morske alge iz Norveškega morja so naravni probiotik, vir mineralov in vlaknin, ki prispevajo k zdravi prebavi. -Spirulina je bogat vir antioksidanta vitamina A, ki je bistvenega pomena za dober vid, rast kosti in močno imunost. Hrana ne vsebuje umetnih dodatkov, konzervansov ali žit. Krompir in grah so bili uporabljeni kot vir ogljikovih hidratov za zagotovitev uravnoteženega GI. Zaradi tega je hrana manj dovzetna. Ne vsebuje perutninskega mesa ali kakršnega koli mesa, razen ribjega.

Fish4Dogs Finest Sardine Small (mali briketi)

16.05 45.73 
Fish4Dogs SARDINE so narejene iz svežih sardin kakovosti za prehrano ljudi. To je naša prva hrana, ki vsebuje sladki krompir, ne krompirja, vsebuje visok delež vitamina B6, ki pomaga zmanjšati draženje kože, je odličen vir vitaminov C in D, ki igrajo pomembno vlogo pri zdravi izgradnji kosti, razvoju in prebavi. Sladki krompir je odličen vir železa in podpira imunost. Vsebuje visoko vsebnost maščobnih kislin omega 3 iz morskih virov, zaradi česar je idealen izdelek za zdravje kože in las ter boljšo gibljivost sklepov. Beljakovine, pridobljene iz rib, so odlične za zdravje prebavil.

Fish4Dogs Finest Senior Salmon & Sweet Potato Small (mali briketi) (Copy)

14.67 41.67 
Fish4Dogs Finest losos vsebuje visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin iz morskih virov, zaradi česar je idealen izdelek za zdravje kože in las ter boljšo gibljivost sklepov. Beljakovine, pridobljene iz rib, so odlične za zdravje prebavil. Izdelki Fish4Dogs ne vsebujejo žitaric, krompir in grah pa uporabljajo kot vir ogljikovih hidratov, ki imajo uravnotežen glikemični indeks in so manj verjetno preobčutljivi na hrano. Visoke vsebnosti maščobnih kislin Omega 3 koristijo tudi brejim psicam, ker se koristi omega olja prenesejo na nerojene mladičke.

Fish4Dogs Finest Senior Salmon & Sweet Potato Large (večji briketi)

14.67 41.67 
Fish4Dogs Finest losos vsebuje visoko vsebnost omega 3 maščobnih kislin iz morskih virov, zaradi česar je idealen izdelek za zdravje kože in las ter boljšo gibljivost sklepov. Beljakovine, pridobljene iz rib, so odlične za zdravje prebavil. Izdelki Fish4Dogs ne vsebujejo žitaric, krompir in grah pa uporabljajo kot vir ogljikovih hidratov, ki imajo uravnotežen glikemični indeks in so manj verjetno preobčutljivi na hrano. Visoke vsebnosti maščobnih kislin Omega 3 koristijo tudi brejim psicam, ker se koristi omega olja prenesejo na nerojene mladičke.

Eukanuba Growing Puppy LARGE 3kg

18.35 
KLJUČNE LASTNOSTI IZDELKA
  • DHA pomaga mladičkom pri razvoju in učenju
  • Prebiotik FOS in mozak sladkorne pese pomagata zdravju prebave
  • Antioksidanti Vitamini E&C podpirajo imunost
  • Naravni viri omega 6 in 3 za zdravo kožo in lase
  • Posebej zasnovana granula v sodelovanju z DentaDenfes pomaga ohranjati zdravje in čistočo zob

Fish4Dogs Finest White Fish Large – Bela riba (večji briketi)

13.39 78.49 
Fish4Dogs Finest White fish vsebuje visoko vsebnost maščobnih kislin Omega 3 iz morskih virov, zaradi česar je idealen izdelek za zdravje kože in las ter boljšo gibljivost sklepov. Beljakovine, pridobljene iz rib, so odlične za zdravje prebavil. Izdelki Fish4Dogs ne vsebujejo zrn, krompir in grah pa uporabljajo kot vir ogljikovih hidratov, ki imajo uravnotežen glikemični indeks in so manj verjetno preobčutljivi na hrano. Visoka vsebnost maščobnih kislin Omega 3 koristi tudi brejim psicam, ker se koristi omega olja prenesejo na nerojene mladičke

Fish4Dogs Finest Puppy White Fish Small – Bela riba (mali briketi)

14.67 86.58 
Popolna hrana za mlade pse majhnih pasem iz bele morske ribe, krompirja, kot vira ogljikovih hidratov, ter graha. Hrana za mladičke vsebuje več ribjih proteinov, ki psa oskrbijo z vso energijo potrebno za rast in razvoj.  

Fish4Dogs Finest Sardine Large – Sardina (večji briketi)

16.05 83.76 
Fish4Dogs SARDINE so narejene iz svežih sardin kakovosti za prehrano ljudi. To je naša prva hrana, ki vsebuje sladki krompir, ne krompirja, vsebuje visok delež vitamina B6, ki pomaga zmanjšati draženje kože, je odličen vir vitaminov C in D, ki igrajo pomembno vlogo pri zdravi izgradnji kosti, razvoju in prebavi. Sladki krompir je odličen vir železa in podpira imunski sistem. vsebuje visoko vsebnost maščobnih kislin omega 3 iz morskih virov, zaradi česar je idealen izdelek za zdravje kože in las ter boljšo gibljivost sklepov. Beljakovine, pridobljene iz rib, so odlične za zdravje prebavil.