Dostava

Vse izdelke, ki so na zalogi, dostavimo v 3 do 7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila ob izbrani opciji plačilo po prevzemu oziroma ob pravočasni pridobitvi potrdila o plačilu za ostale načine plačila. (Velja za naročila in plačila do 13.00h in za dneve od ponedeljka do petka)

Pri izbranem načinu plačila po predračunu/ponudbi (Bančno nakazilo), Kreditne in plačilne kartice,  PayPal izdelke odpremimo v 3 do 5 delovnih dneh v dostavo takoj po prejetem plačilu oziroma ob predložitvi potrdila o plačilu.

V povprečju dosegamo roke dostave, ki znašajo od 2 do 5 delovnih dni za Slovenijo.

Cena dostave je enotna in znaša 3,50€ za Slovenijo in 5.5 Eur za Hrvaško.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

 

V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le-te vpišete pod opombe na dnu naročila. V primeru, da določenega izdelka nimamo na zalogi Vas o tem obvestimo po elektronski pošti ali telefonu in se dogovorimo za dostavo naročenega izdelka.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Artikli, naročeni na Belugo.si gredo na pot v čim krajšem času, praviloma še isti delovni dan za vsa naročila oddana do 13:00.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je pošta GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Dostava je predvidoma naslednji delovni dan. Dostava je predvidoma v dopoldanskih urah. Če v času dostave kupca ni na predvidenem mestu dostave bo dostavljavec pustil sporočilo, kjer bodo nadaljnja navodila.

 

Strošek dostave je pri dostavi z GLS d.o.o. enoten za celotno Slovenijo in znaša 3,50 eur z DDV, ta strošek je končen strošek.

 

Poleg dostave na dom omogočamo tudi osebni prevzem pošiljke na sedežu našega podjetja All Out d.o.o., Ul. Ivanke Uranjek 1, 3310 Žalec. Naročilo je potrebno v vsakem primeru oddati z naročilom v spletni trgovini. Ko bo Vaša pošiljka pripravljena za prevzem Vas bomo obvestili po elektronski pošti. Dvig pošiljke je mogoč v delovnem času podjetja ali izven po predhodnem dogovoru. Prosimo Vas, da blago prevzamete v roku 3 delovnih dni od prejema obvestila, da je blago pripravljeno za prevzem, v nasprotnem primeru bo naročilo preklicano.

Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti svojo davčno številko.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@belugo.si ali preko vračilnega sistema na strani VRAČILO), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa).

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. 

Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Kupec naročenega blaga pod navedenimi pogoji ne more vrniti v naslednjih primerih:

  • če je kupec že odprl varnostni pečat ali odpakiral iz originalne embalaže
  • če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe 

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika na elektronsko pošto. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti.V kolikor izdelke začnete uporabljati, pa si premislite, izgubite pravico do odstopa od pogodbe.