Prikaz vseh 6 rezultatov

Hunter Tampere Coat – zimski plašč

31.50 38.20 
HUNTER Uppsala RAIN pasji dežni plašč v črni ali rdeči barvi Vodo- in hladnoodbojen pasji plašč s podlogo iz flisa. Modni videz laka, rahlo šivani in prijetno mehki material. Toplo polnilo in visok ovratnik za optimalno zaščito pred mrazom. Zaprta trebušna in prsna stran z ježkom. Z odprtino na zadrgo za povodec. Elastični pritrdilni trakovi za zadnje noge.

Hunter Milford Coat – dežni plašč

20.30 39.60 
HUNTER MILFORD pasji dežni plašč v rumeni ali modri barvi Lahek, vetroodbojen in nepremočljiv dežni plašč za pse majhnih in velikih pasem. Z ovratnikom in zaprtim predelom trebuha. Individualno nastavljiv trebušni trak z ježkom. Odprtina za pritrditev povodca na ovratnico. Elastične zanke za zadnje noge Privlačen, klasičen dizajn
				

Hunter Uppsala Rain Coat – dežni plašč

20.30 39.60 
HUNTER Uppsala RAIN pasji dežni plašč v črni ali rdeči barvi Dežni plašč za pse majhnih in velikih pasem. Odporen na vodo: za sprehode v mokrih in vetrovnih vremenskih razmerah. Zložljiv dežni plašč s priloženo priročno torbico. Odsevni trakovi za temnejše dni/večere.
				

Hunter Uppsala Coat – plašč 2 v 1 – Antique Pink

57.10 85.90 
HUNTER Uppsala pasji plašč v barvi Antique Pink Zimski plašč 2 v 1 za pse majhnih in velikih pasem. Odporen na vodo in veter: za sprehode v mrzlih in mokrih vremenskih razmerah. Topla notranja podloga: iz udobnega flisa, po potrebi se lahko odpne in nosi brez podloge. Z odprtino za oprsnico.

Hunter Uppsala Coat – plašč 2 v 1 – Taupe

57.10 76.20 
HUNTER Uppsala pasji plašč v barvi Taupe  Zimski plašč 2 v 1 za pse majhnih in velikih pasem. Odporen na vodo in veter: za sprehode v mrzlih in mokrih vremenskih razmerah. Topla notranja podloga: iz udobnega flisa, po potrebi se lahko odpne in nosi brez podloge.

Hunter Uppsala Coat – plašč 2 v 1 – Black

46.70 117.00 
HUNTER Uppsala pasji plašč v barvi Black Zimski plašč 2 v 1 za pse majhnih in velikih pasem. Odporen na vodo in veter: za sprehode v mrzlih in mokrih vremenskih razmerah. Topla notranja podloga: iz udobnega flisa, po potrebi se lahko odpne in nosi brez podloge.