Prikaz vseh 8 rezultatov

Cennamo Lososovo olje 500ml

15.00 
Cennamo Puro Olio di Salmone - Lososovo olje 100% hladno stiskano 500ml Prehransko dopolnilo za suho in mokro prehrano psov in mačk. Recept, bogat z omega 3 maščobnimi kislinami, vitamini A, D, E, K, bistvenimi za imunski sistem. Krepi imunski sistem, poveča energijsko vrednost dnevnega obroka. Zaradi tega je hrana veliko bolj okusna in ješča. Za zdravo in sijočo dlako. Posebej primerno za pasje mladiče.

Cennamo Prestige Adult Mini PIŠČANEC, za odrasle pse

12.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Mini Chicken Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s piščančjim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Medium PIŠČANEC, za odrasle pse

12.90 39.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Medium Chicken Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s piščančjim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Medium SVINJINA, za odrasle pse

12.90 49.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Medium Pork  Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s svinjino kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult Mini SVINJINA, za odrasle pse

12.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance Mini Pork  Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse malih velikosti. Formulirana s svinjino kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult JELEN, za odrasle pse

12.90 54.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Venison Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana z mesom jelena kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult BIVOL, za odrasle pse

12.90 54.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Buffalo Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana z bivoljim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.

Cennamo Prestige Adult KONJ, za odrasle pse

12.90 49.90 
Cennamo Prestige Adult Maintenance ALL Breeds Horse Popolna in uravnotežena hrana visoke kakovosti za odrasle pse vseh velikosti. Formulirana s konjskim mesom kot edinim virom živalskih beljakovin, je zato zelo okusna in popolna za ohranjanje zdravja psa.